Onderwijs

Postgraduaat Neurologische zorg

23-09-2024
Genk, Leuven - 3000 Leuven

WAT?

 

Het postgraduaat bestaat uit een verplichte basismodule van tien studiepunten en keuze uit een voortgezette opleiding (Neurochirurgische zorg, Beroertezorg en Neurologische zorg) telkens van tien studiepunten:

  1. Basisopleiding Neurologische zorg
  2. Neurologische zorg
  3. Beroertezorg
  4. Neurochirurgische zorg

 

 

Het postgraduaat Neurologische zorg is een samenwerking tussen de Belgische Vereniging voor Neuroverpleegkundigen (BVNV), de Belgian Stroke Council en vier Vlaamse hogescholen: Arteveldehogeschool, Odisee hogeschool, katholieke hogeschool Vives en UCLL.

 

HOE?

 

Voor de basisopleiding en de voortgezette opleiding Neurochirurgische zorg worden er zeven lesdagen voorzien en één dag voor het examen.

Binnen de voortgezette opleiding Beroertezorg worden negen lesdagen voorzien, één dag voor de paperpresentatie en één examendag.

 

 

WIE?

 

Je kan deelnemen aan dit postgraduaat als je beschikt over een diploma van bachelor of master in zorg of welzijn of een hiermee gelijkgesteld diploma. Indien je niet voldoet aan deze toelatingsvoorwaarden (bijvoorbeeld diploma HBO5 Verpleegkunde) of je wenst het getuigschrift niet te behalen, mag je aan de opleiding deelnemen, maar je verwerft dan een attest van permanente vorming.

 

Iedere kandidaat-cursist dient vooraf een mail te sturen naar de coördinator van het postgraduaat met vermelding van je diploma en motivatie voor het volgen van dit postgraduaat.

 

 

Datum en tijd

maandag 23 september 2024
09:00 ⇾ 17:00

Einde inschrijvingen: maandag 30 september 2024 (00:00)

Programma