Art of Teaching

CLIL Connect Conference 2024

Campus Corso - Diestsestraat 253 - 3000 Leuven

Op 21 en 22 november 2024 verwelkomt Leuven onderwijsprofessionals en onderzoekers op het gebied van Content and Language Integrated Learning (CLIL). Bij CLIL Connect staat 'connectie' centraal. We verenigen landen van de Noordzee tot de Caraïben, en bevorderen de connectie tussen:

 

  • Landen

De diverse wereld van CLIL-onderwijs, waar Nederlands fungeert als onderwijstaal, doeltaal of voertaal. Ontdek hoe meertaligheid een brug slaat tussen culturen.

 

  • Praktijk en Onderzoek

De nieuwste inzichten en praktische toepassingen van CLIL in het primair, secundair, beroeps- en hoger onderwijs. Ervaar hoe onderzoek en onderwijspraktijk hand in hand gaan en elkaar nodig hebben.

 

  • Docenten, leraren

Ervaringen, best practices en innovatieve lesmethoden van collega's uit alle onderwijsniveaus. Bouw samen aan een sterker onderwijssysteem.

 

  • CLIL en Meertaligheid

Een diepe duik in de wereld van meertaligheid. Ontdek hoe CLIL bijdraagt aan taalverwerving en interculturele competenties.

 

Inschrijven is nog niet mogelijk. Je kan wel aanmelden voor de mailinglist; zo word je als eerste op de hoogte gehouden.   #CLILConnectConference2024

 

CLIL Connect is een samenwerking tussen University Colleges Leuven-Limburg, Université Catholique de Louvain, Vrije Universiteit Brussel, Universiteit Leiden, Fontys Hogeschool Tilburg, Fundashon pa Skol Humanista na Papiamentu, en Nuffic.

 

Meer info: www.clilconnect.com.

Doelgroep

Of je nu een leraar bent in het basis-, secundair/voortgezet, beroeps- of hoger onderwijs, een onderzoeker die de grenzen verlegt, een lerarenopleider die toekomstige generaties vormgeeft, een pedagogisch begeleider, een onderwijsbeleidsmaker, of gewoon geïnteresseerd bent in de evolutie van het onderwijs, CLIL Connect biedt een unieke kans om te verbinden, te leren en te groeien. Laten we samen een brug bouwen naar de toekomst van meertalig onderwijs. 

Datum en tijd

donderdag 21 november 2024 (09:00) ⇾ vrijdag 22 november 2024 (16:30)

Einde inschrijvingen: zondag 17 november 2024 (23:59)

Programma

Prijs opmerkingen

  • 1 dag: 140 euro (full fee) of 120 euro (early bird)
  • 2 dagen: 250 euro (full fee) of 200 euro (early bird)

 

Early birdtarief van 29/08/2024 tot 08/10/2024:

Wie zich voor 8 oktober inschrijft krijgt korting op de toegangsprijs. Deelname kost tot die tijd 120 euro voor één dag en 200 euro voor twee dagen. 

Organisator

Elke Truyens

Operationele coördinator Navormingen en Studiedagen

navormingen@ucll.be

Contactpersoon

Liesbeth Martens

Coördinator banaba meertalig onderwijs en lector Frans, vreemdetalen- en CLIL-didactiek

liesbeth.martens@ucll.be